Anadolu Stok Forum - Türkiye'nin ilk ve tek stok fotoğrafçılık forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Shutterstock bug
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba, dün Shutterstock'a 14 tane dosya gönderdim tamamı kabul oldu hatta 3 tanesi satıldı da.Bugün baktığımda ise 3 dosya portfolyomdan silinmiş ve ilginctir satanlar silinmiş.Tavsiyem sizde bakın emek veryoruz okadar siliyorlar birde gerizekalılar.
Sitede bir sıkıntı olmuş olabilir bir kaç gün sonra tekrar baksan belki düzelir. düzelmezse büyük sorun. çalışmanın silinmesi nedir? garip

benımde uzun zamandır özellikle videolarda sıkıntı oluyor. şöyleki; 15 tane video attıysam 1 tanesi pendingde kalıyor bakmıyorlar. uzun bır sure sonra belkıde 1 ay sonra bakılıyor. her seferinde böyle. muhakkak 1 video kalıyor. bazen fotograflarda da oluyor. sanrıım dediğin gibi sitenin bug ları var.
Hocam genelde öyle oluyor. Yeni yüklediğin fotoğraflar portfolioda hemen görünmüyor. Ha eğer Portfolio - Approval Status Images kısmından baktığında da görünmüyorsa sıkıntı var demektir.
Hayır biliyorum hemen indekslenmediğini ama dosyalar online olup portfolyomda görünüp üstüne birde satış yaptıktan sonra yok olması ilk defa başıma geliyor mail attım bakalım ne diyecekler.