Anadolu Stok Forum - Türkiye'nin ilk ve tek stok fotoğrafçılık forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fotolia'da fotoğraf kontrol süresi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ne zamandır fotoğraf yüklemiyordum Fotolia'ya. Geçen kış fotoğraf yüklediğimde en geç 12 saatte kontrol edip kabul edildi mi edilmedi mi bildirirlerdi. Sonra Adobe satıl aldı Fotolia'yı. Bu yaz gönderdiğimde 1 buçuk günde kontrol etmişlerdi. Şimdi gönderdim, 2 tam gündür bekliyorum. Herhalde çok görsel yüklüyorlar, ya da çalışanların sayısı az. Sizin deneyimleriniz nasıl arkadaşlar?
benzer, genelde 2-4 gün aralığında onaylanıyor.
İlk görseli 16 Kasım 2015 saat 14:42'de gönderdim.
Şu an 19 Kasım 2015 saat 13:05.

Yani 3 tam gün dolmak üzere ve halen tık yok Smile
İlk görseli 16 Kasım 2015 saat 14:42'de gönderdim.
20 Kasım 2015 saat 07:41'de ilk görseli inceleyebildiler.

Fotolia bitmiş Smile Resmen 4 iş günü sürdü incelemeleri.
2 -3 günde onayın gelmesini çok nadir şahit oldum kendimce. Genelde 5-6 gün sonra onay geliyor . ıstock 10 gün falan beklettiği oluyor. 123rf hiç söylemiyorum bir kaç kez kendim mail atmıştım onaylayın artık diye.Mail atınca direk ilgileniyorlar sağolsunlar . Depositphotos var en beğendim standart 3 günde onaydan geçiyor eserler. Çok nadirdir uzunca süre beklettikleri.
10 gündür bekliyorum. Fotoğraflar hala yönetim onayı beklemekte. Sürekli bu kadar bekletiyor mu bu site ?
İlginç. Fotoğraflarım iki gün içerisinde onaylanıyor. İçlerinden bir kaç tanesi bir gün daha bekliyor. Ama 4üncü güne pek kalmıyor.
Fotolia'ya uzun süredir fotoğraf yüklemiyordum, tekrar yüklemeye başladım fotoğrafı inceleme süresini oldukça kısaltmışlar dün yüklediğim fotoğraflar bugün onaylandı. Ayrıca fotoğrafların adobe stokta görünmeside ayrı bir avantaj olmuş.