Yorum Sayısı: 23
Konu Sayısı: 5
Rep Puanı:
1
Herkese Selamlar.
ESP de ''Profil'' sekmesinde ''Exclusivity and royalty status'' alanında bazı veriler var. Geçen haftalar baktım yeni olduğum için ''Downloads Year To Date'' yazan yerde 0 yazıyordu. Bu gün baktım birinde 7 birinde 1 yazıyor. Bu veriler gerçek zamanlı ibidirilmeye göre değişiyor mu. Bilgisi olan var mı?
Yorum Sayısı: 128
Konu Sayısı: 10
Rep Puanı:
9
Merhaba, gerçek zamanlı değil o bölüm 2017 yılındaki tüm satışlarını içeriyor her ayın 20 sinden sonra da bir önceki ayın satışları yansıyor üstüne .
Yorum Sayısı: 328
Konu Sayısı: 18
Rep Puanı:
15
Bu site nedir tam olarak?
Yorum Sayısı: 57
Konu Sayısı: 2
Rep Puanı:
8
Year to date yazan yerdeki sayı toplam indirileni göstermiyor, her ay üzerine eklenerek gidiyor anlık olarak da değişiyor ama toplamı göstermiyor. Sanırım sadece downloadları gösteriyor veya bir kaçını. Henüz o kadar tecrübe edemedim. Todayis20 çok güzel bir site, farklı grafikler ile istatistikleri görebiliyorsunuz.
Yorum Sayısı: 23
Konu Sayısı: 5
Rep Puanı:
1
Tüm cevaplar için teşekkür ederim. Gündelik takip ediyorum birer birer artıyor. Birer de olsa satış olmasını gözlemlemek güzel. Umarım sayı artar. Şuan 4 aydır stok işindeyim. İstock ta Mart ve Nisan ayı toplamında 26 illustrasyon 9 fotoğraf satmışım. Sizce nasıl? İleride artar mı?